Las palabras curan

SUMAMENTE POSITIVA

Adjunto extracto de la convocatoria publicada en facebook por el Colegio de Psicólogos de Cataluña, para el sábado 6 de octubre a las 20h en la Plaça Sant Jaume de Barcelona.Se puede participar por email, por twitter.

Me parece genial que el colectivo de profesionales de la salud mental se movilice para generar sinergias en el momento actual en el que la desesperanza amenaza por imponerse en el ánimo de las personas. La energia de miles de personas apelando a la positividad tiene mucho poder. Únete a la fuerza positiva! Se puede participar por email y por twitter.

Des del Col-legi de Psicòlegs de Catalunya, amb el suport del Consejo General de COP hem impulsat un moviment anomenat SUMAMENT∑ POSITIVA, amb el qual volem donar missatges d’esperança i positivitat a tota aquesta gent que ha deixat de lluitar, que s’ha rendit i ha deixat que la situació econòmica i social que vivim actualment pugui més que ells. Si bé és cert que el paisatge no és molt encoratjador, també ho és que els moments de dificultat poden convertir-se en oportunitats. SUMAMENT∑ POSITIVA neix a part

ir d’aquesta premissa i recollirà a través de l’e-mail sumamentepositiva@copc.cat, tots els missatges positius i històries de superació que ens feu arribar. A més, també es recolliran missatges positius a través del hashtag #mentepositiva a twitter, animant a tothom a participar.

Aquest moviment culminarà en una concentració el dia 6 d’octubre amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Es crearà un mural de missatges i es llegirà un manifest sobre la Salut Mental i l’actitud positiva, ja que la salut mental no és només una qüestió de trastorns greus, sinó que forma part del dia a dia de cadascun de nosaltres.

El 6 d’octubre, omple la teva ment de positivitat!
T’hi esperem!!

 

admin_salomeSUMAMENTE POSITIVA